Adresa

Hello!

// Address

BUCURESTI, Str. G-ral Petre Popovat, Nr. 58, sect. 6

// Phone

0728733270

Informatii generale

Profilul firmei: Constructii civile si industriale si agricole,  executie si montaj structuri metalice,inchideri cu panouri stermoizolante,hidroizolatii, termoizolatii, instalatii tehnico-sanitare si canalizare, amenajari interioare si exterioare, termoizolatii si hidroizolatii.

Administrator:  Ing. Dipl. MATEI DUMITRU

Telefon: 0728733270

Personal: 22, din care conducere 3.

 

Compania este axata pe constructii civile, industriale si agricole, in special pe zona constructiilor metalice, instalatiilor,termoizolatiilor si a hidroizolatiilor.In cadrul companiei exista  un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare – cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

EDIL TECHNO EXPERT CONSTRUCT  ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

Oferta in domeniul constructiilor este ampla si acopera practic toate nevoile unui potential client. Incepand cu lucrarile de constructii civile si industriale,  executarea de constructii destinate sportului, si terminind cu lucrarile de finisaje interioare si exterioare,hidroizolatii,instalatii, nu exista in fapt nici un gen de lucrare la care compania sa nu raspunda cu promptitudine.